Laura Cosoi vorbeşte despre sfârşitul lumii la videochat-ul apropo.ro

Vedeta MTV Laura Cosoi va fi prezentă, joi, la videochat-ul apropo.ro, cu începere de la ora 17.00, pentru a vorbi despre sfârşitul lumii, inspirată de cel mai recent action-thriller semnat de Nicolas Cage, "Numere fatale", care, de vineri, va rula în cinematografele din România.

46 afișări
Imaginea articolului Laura Cosoi vorbeşte despre sfârşitul lumii la videochat-ul apropo.ro

Laura Cosoi vorbeşte despre sfârşitul lumii la videochat-ul apropo.ro (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

Cu ocazia lansării filmului "Numere fatale", vedeta MTV Laura Cosoi le va împărtăşi fanilor săi care ar fi ultimele lucruri pe care ar dori să le facă dacă ar şti că vine sfârşitul lumii şi va comenta cele mai interesante mesaje postate în cadrul concursului de pe site-ul oficial al filmului, www.numerefatale.ro, care are ca premiu o excursie la Hollywood.

În premieră, cu începere de la ora 17.00, participanţii la videochat-ul de pe apropo.ro vor avea ocazia să câştige, la fiecare zece minute, o invitaţie dublă la filmul "Numere fatale", precum şi două dintre cele mai îndrăgite obiecte personale ale vedetei MTV.

Filmul "Numere fatale" va putea fi vizionat, începând de vineri, în cinematografele CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Starplex, Odeon Cineplex (Cluj), Cinema City (Cluj şi Iaşi), Cityplex şi Light Cinema.

Un captivant action-thriller de proporţii globale, filmul "Numere fatale" aduce omenirea faţă în faţă cu cele mai terifiante previziuni despre viitorul planetei. John Koestler (Nicolas Cage) este cel care trebuie să lupte împotriva numerelor fatale.

În 1958, o clasă de elevi stochează într-o capsulă a timpului desenele realizate la o oră de curs. Unul singur era deosebit - cel realizat de o fetiţă şi care părea a fi o înşiruire de cifre fără sens. Cincizeci de ani mai târziu, capsula este scoasă la lumină, iar ce se afla înăuntrul ei va schimba total viaţa profesorului John Koestler, a fiului său Caleb şi, totodată, lumea ştiută.

John reuşeşte să elucideze misterul numerelor, în urma unei descoperiri devastatoare: acestea conţineau coordonatele fiecărui dezastru major din trecut şi viitor, locul şi numărul de victime. În cursul evenimentelor, toate indiciile par să conducă într-o singură direcţie: fiul lui John a fost ales să găsească mesajul prevestitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici