Laura Smet, fiica rockerului Johnny Hallyday, a încercat să se sinucidă

Actriţa franceză Laura Smet, fiica rockerului Johnny Hallyday şi a actriţei Nathalie Baye, a fost internată, luni, la Paris, în urma unei tentative de suicid.

106 afișări
Imaginea articolului Laura Smet, fiica rockerului Johnny Hallyday, a încercat să se sinucidă

Laura Smet, fiica rockerului Johnny Hallyday, a încercat să se sinucidă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Laura Smet, în vârstă de 26 de ani, a încercat să se sinucidă luni după-amiază, în biserica din Saint-Germain des Prés, în centrul Parisului, înghiţind medicamente şi alcool, a precizat o sursă din cadrul serviciului de ambulanţă al capitalei franceze.

Ea a fost adusă în stare gravă la Spitalul militar Val-de-Grâce din Paris.

O sursă din poliţia franceză a confirmat că starea tinerei actriţe este "gravă", indicând totuşi că în acest stadiu al investigaţiilor, poliţia nu poate încă să confirme că a fost vorba de o tentativă de suicid.

Aceeaşi sursă a invocat posibilitatea unei boli grave, precizând că poliţia a mai intervenit, în trecut, şi în cazul altor tentative de suicid ale Laurei Smet.

Potrivit presei franceze, anturajul tinerei actriţe încearcă să nu exagereze această situaţie. Agentul ei, Elisabeth Tanner, a declarat într-un comunicat că este vorba de "o simplă indispoziţie".

"Confirm faptul că Laura Smet a fost internată, însă, într-o stare absolut deloc îngrijorătoare, în urma unei indispoziţii survenite în această zi", a declarat Elisabeth Tanner pentru agenţia Artmedia.

Hervé Témime, avocatul Laurei Smet, a declarat că tânăra femeie în vârstă de 26 de ani, "se simte bine" şi că "nu este în pericol".

Acest incident a avut loc la puţin timp după ce Johnny Hallyday, celebrul rocker francez, a fost "la un pas de moarte", potrivit propriilor cuvinte, în urma unor complicaţii apărute după o operaţie de hernie de disc efectuată pe 26 noiembrie, la Paris.

Cântăreţul a fost operat din nou la Los Angeles şi a trebuit să fie plasat de două ori în comă artificială. Johnny Hallyday a petrecut 16 zile în spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles şi a fost externat cu o zi înainte de Crăciun.

Laura Smet este iubita fratelui lui Stéphane Delajoux, chirurgul care l-a operat pe Johnny Hallyday, devenit ulterior ţinta a numeroase critici violente din partea anturajului starului.

"Tatăl meu îl cunoştea pe medicul Stéphane Delajoux înainte ca eu să îl întâlnesc pe fratele acestuia, Julien. De altfel, doctorul Delajoux l-a operat fără să se înregistreze nicio problemă", declarase actriţa, duminică, pentru Journal du dimanche.

Laura Smet a debutat în 2002 în "Les Corps Impatients", un lungmetraj regizat de Xavier Giannoli, jucând ulterior în mai multe producţii cinematografice şi de televiziune. În 2007, ea a trebuit să renunţe, "din cauza unor probleme de sănătate şi de surmenare" la filmările pentru "Femmes de l'ombre", în regia lui Jean-Paul Salomé.

În 2004, Laura Smet a primit premiul Romy-Schneider, această distincţie fiind acordată în Franţa pentru cel mai bun debut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici