Lavinia Şandru a debutat într-o piesă de teatru

Preşedintele PIN, Lavinia Şandru, a debutat duminică seară, în rolul principal al comediei "Mincinoasa", la Teatrul Metropolis din Capitală, la peste 10 ani de la absolvirea Academiei de Artă Teatrală din Târgu Mureş, la reprezentaţie fiind invitaţi Mircea Geoană, Cosmin Guşă şi Radu Câmpeanu.

52 afișări
Imaginea articolului Lavinia Şandru a debutat într-o piesă de teatru

Lavinia Şandru a debutat într-o piesă de teatru (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"A fost foarte frumos. A fost spectacolul meu de debut, pentru că eu nu am mai jucat, de când am terminat facultatea, niciodată. Practic, am debutat la 12 ani după ce am terminat facultatea. A fost o pauză care s-a simţit şi a făcut ca emoţiile să fie mult mai mari decât ar fi trebuit să fie, mai ales că toată lumea nu ştia ce caut eu pe scenă", a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, Lavinia Şandru.

Ea a mai spus că invitaţii, printre care Mihaela şi Mircea Geoană, Cozmin Guşă, Radu Câmpeanu, Horia Moculescu, Aurelian Temişan şi Maria Ţoghină, au întrebat-o dacă este actriţă.

"Mă întrebau dacă sunt actriţă, dacă nu am terminat Studii Politice. Ei nu ştiau că, înainte de studii politice am terminat Teatru la Târgu Mureş", a mai spus preşedintele Partidului Iniţiativa Naţională.

Lavinia Şandru a ţinut să laude prestaţia colegilor de scenă.

"M-am simţit ca acasă. Colegii au fost minunaţi. Oricum, toţi invitaţii au spus că piesa se va juca mulţi ani, deoarece comedia este scrisă foarte bine, este o piesă bulevardieră bună, de replică şi de situaţie. Sala râde tot timpul. Automat, publicul te încarcă", a spus liderul PIN.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici