Led Zeppelin ar putea lansa primul album nou din ultimii 28 de ani

Mebrii supravieţuitori ai trupei Led Zeppelin, care se vor reuni pe 26 noiembrie pentru un concert unic susţinut la Londra, au spus că s-au gândit să scoată un nou album, care ar fi primul din ultimii 28 de ani, informează BBC.

1 afișare
Imaginea articolului Led Zeppelin ar putea lansa primul album nou din ultimii 28 de ani

Led Zeppelin ar putea lansa primul album nou din ultimii 28 de ani

Veteranul rocker Jimmy Page a declarat, într-un interviu pentru cotidianul canadian The Winnipeg Sun, că lucrează împreună cu colegii săi la nişte cântece noi.

"Va fi amuzant. Hai să ne ocupăm de concertul de pe O2 (arena din Londra n.r.). Şi apoi mai vorbim", a declarat muzicianul.

Ultimul album original lansat de Led Zeppelin a fost "In Through The Out Door" (1979).

Membrii supravieţuitori ai formaţiei care s-a destrămat în urmă cu 27 de ani, Jimmy Page, Robert Plant şi John Paul Jones, au anunţat în septembrie că vor susţine un singur concert în formula originală, organizat în memoria regretatului cofondator al Atlantic Records, Ahmet Ertegun, care s-a ocupat de Led Zeppelin din 1968. Ertegun a murit în 2006, după ce a căzut în culise, în timpul unui concert al trupei Rolling Stones.

Atunci când toboşarul John Bonham a murit, în 1980, colegii săi de trupă au declarat că Led Zeppelin a murit odată cu el. Singurele reuniri ale trioului rămas în viaţă au fost dezamăgitoare, acestea având loc la concerul Live Aid din 1985, cu Phil Collins la tobe, şi un altul la includerea lor în Rock And Roll Hall Of Fame, în 1995.

La spectacolul care va fi susţinut în noiembrie la Londra, John Bonham va fi înlocuit la tobe de către fiul său, Jason.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici