Lenny Kravitz şi-a anulat o serie de concerte în Canada (Galerie video)

Rockerul Lenny Kravitz şi-a anulat ultimele concerte din cadrul turneului lui canadian din cauza unei infecţii în gât.

Urmărește
13 afișări
Imaginea articolului Lenny Kravitz şi-a anulat o serie de concerte în Canada (Galerie video)

Lenny Kravitz şi-a anulat o serie de concerte în Canada (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Iniţial, Kravitz îşi reprogramase câteva concerte din turneul lui actual din cauza unui orar prost alcătuit, dar de această dată a fost nevoit să îşi anuleze restul spectacolelor din cauza unor dureri puternice la nivelul gâtului, informează female.co.uk.

Pe site-ul oficial al artistului a fost postată informaţia: "Lenny suferă în acest moment din cauza unei puternice infecţii la nivelul gâtului, iar din acest motiv nu mai poate să cânte şi nici să vorbească".

Kravitz a rămas, totuşi, optimist şi speră să se vindece cât mai repede. "Anul 2009 va fi un an important pentru Lenny, turneului său mondial bazându-se în special pe Statele Unite şi Canada. Lenny speră să îşi revadă fanii canadieni şi îşi cere scuze încă o dată pentru această anulare neprevăzută".

La începutul acestui an, starul în vârstă de 43 de ani a fost internat de urgenţă din cauza unei bronşite severe, după o serie de infecţii grave ale tractului respirator.

Leonard Albert "Lenny" Kravitz, cotat ca fiind unul dintre cei mai influenţi artişti rock, ce cântă şi la chitară, bass, baterie şi clape, este cunoscut pentru stilul său inconfundabil, ce îmbină influenţe soul, funk, reggae, hard rock şi folk.

Hituri precum "Are You Gonna Go My Way", "If You Can't Say No", "I belong to you", "Fly Away" şi "American Woman" i-au adus atât aprecierea publicului, cât şi numeroase premii, printre care BRIT, MTV, American Music, Billboard sau Grammy pentru cel mai bun artist rock. De-a lungul întregii cariere, Lenny Kravitz a lansat opt albume (incluzând o colecţie "Greatest Hits"), care s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare în întreaga lume.

Lenny Kravitz a concertat şi la Bucureşti, pe stadionul Cotroceni, la sfârşitul lui iulie.

Are You Gonna Go My Way

 If You Can't Say No

I belong to you

Fly Away

American Woman

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici