Lenny Kravitz va colabora cu Carla Bruni-Sarkozy

Cântăreţul Lenny Kravitz urmează să relanseze cariera muzicală a Carlei Bruni, colaborând cu soţia preşedintelui Franţei pentru următorul material discografic al acesteia, informează femalefirst.co.uk.

34 afișări
Imaginea articolului Lenny Kravitz va colabora cu Carla Bruni-Sarkozy

Carla Bruni şi Lenny Kravitz (Montaj foto)

Recent, Lenny Kravitz a mărturisit că a primit o scrisoare de la şeful statului francez, preşedintele Nicolas Sarkozy, în care politicianul aducea elogii carierei muzicale prestigioase a artistului american.

O sursă a declarat că această scrisoare a netezit calea spre o viitoare colaborare între celebrul rocker şi Carla Bruni, fost top-model, soţie de politician şi cântăreaţă, despre care Lenny Kravitz a mărturisit că o cunoaşte "de foarte mulţi ani".

De asemenea, o sursă a afirmat pentru cotidianul britanic Daily Mirror: "Preşedintele francez a declarat că el şi soţia lui sunt mari admiratori ai artistului, indicând cu această ocazie chiar şi numele pieselor lor preferate dintre toate cântecele lui Lenny. El a profitat de această ocazie pentru a o ajuta (pe Carla Bruni - n.r.)".

Leonard Albert "Lenny" Kravitz, considerat unul dintre cei mai influenţi artişti rock, cântă şi la chitară, bass, baterie şi clape, este cunoscut pentru stilul său inconfundabil, ce îmbină influenţe soul, funk, reggae, hard rock şi folk.

Hituri precum "Are You Gonna Go My Way", "If You Can't Say No", "I belong to you", "Fly Away" şi "American Woman" i-au adus atât aprecierea publicului, cât şi numeroase premii, printre care BRIT, MTV, American Music, Billboard sau Grammy pentru cel mai bun artist rock. De-a lungul întregii cariere, Lenny Kravitz a lansat opt albume (incluzând o colecţie "Greatest Hits"), care s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare în întreaga lume.

Lenny Kravitz a concertat şi la Bucureşti, pe stadionul Cotroceni, la sfârşitul lui iulie 2008.

Fost manechin vedetă, Carla Bruni-Sarkozy este de asemenea cântăreaţă. Ea a lansat deja trei albume, pe care a interpretat cântece ale căror texte le-a scris, iar de multe ori cântă şi la chitară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici