Lenny Kravitz vorbeşte despre colaborarea cu Michael Jackson

Un fragment din cântecul "Another Day", interpretat de Michael Jackson şi Lenny Kravitz, ce nu a fost încă lansat, a fost postat recent pe internet, rockerul american ţinând să ofere pe TwitVid mai multe informaţii despre colaborarea sa cu "regele muzicii pop", informează accesshollywood.com.

119 afișări
Imaginea articolului Lenny Kravitz vorbeşte despre colaborarea cu Michael Jackson

Lenny Kravitz vorbeşte despre colaborarea cu Michael Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Piesa a fost înregistrată de Michael şi de mine. Eu am fost producătorul său muzical", a declarat Lenny Kravitz pe pagina sa de TwitVid. "Am compus acel cântec şi am cântat la toate instrumentele folosite în această piesă. A fost una dintre cele mai extraordinare experienţe muzicale pe care le-am trăit vreodată", a adăugat acesta.

Lenny Kravitz a declarat că nu are nicio legătură cu această "scurgere" pe internet a piesei.

"Aşa cum ştiţi şi aţi auzit, cântecul, sau un fragment din el, a fost postat pe internet, însă nu de mine. Versiunea pe care o deţin eu a fost încuiată într-un seif imediat după ce am înregistrat-o. Ce s-a «scurs» pe internet este o versiune de un minut şi 30 de secunde, neprelucrată, a cântecului. Nu este mixată, dar face parte din cântec. Nu ştiu cine este acel DJ care vorbeşte la sfârşitul fragmentului. Nu ştiu cum l-au obţinut... însă acea persoană nu are nimic de-a face cu piesa originală", a explicat Lenny Kravitz.

Compania Sony a reclamat încălcarea drepturilor de autor şi a obţinut retragerea fişierului postat pe YouTube. Cu toate acestea, Lenny Kravitz a mărturisit că el speră în continuare ca piesa "Another Day" să fie lansată la un moment dat, pentru fanii săi şi ai lui Michael Jackson.

"A fost înregistrată de doi oameni care se respectau unul pe celălalt şi care iubeau muzica. Asta a fost. Mi-ar plăcea să văd clarificată cât mai repede această chestiune, deoarece mi-ar plăcea ca voi, fanii, oamenii care îl iubesc pe Michael Jackson, să puteţi asculta piesa în întregime, aşa cum trebuia să fie, aşa cum Michael şi cu mine intenţionam să o lansăm. Voi reveni imediat ce voi avea alte informaţii", a adăugat rockerul american.

În octombrie 2009, o altă piesă semnată de Michael Jackson, intitulată "This Is It", a fost lansată postum, împreună cu documentarul cu acelaşi nume, care prezenta imagini de la repetiţiile cântăreţului pentru cele 50 de concerte pe care acesta ar fi trebuit să le susţină la Londra începând cu luna iulie a anului trecut.

Presa americană susţine că familia Jackson se află în posesia a aproximativ 100 de cântece interpretate de Michael Jackson care nu au fost lansate încă pe piaţă. Printre acestea s-ar număra şi câteva colaborări cu artişti importanţi, precum Akon şi Will.i.am, membru al trupei The Black Eyed Peas.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie, la Los Angeles, în urma unei supradoze de anestezice puternice. Medicul personal al starului, Conrad Murray, este, în acest moment, considerat primul suspect în ancheta asupra morţii cântăreţului, aflată în plină desfăşurare.

Interesul generat de moartea starului, de beneficiarii averii sale considerabile, de copiii săi care până atunci au fost bine protejaţi de presă, de cei care se fac vinovaţi de decesul "starului muzicii pop" a fost uriaş, dominând partea a doua a anului 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici