Leonardo DiCaprio a donat un milion de dolari în favoarea victimelor seismului din Haiti

Actorul american Leonardo DiCaprio a făcut o donaţie în valoare de un milion de dolari în favoarea victimelor seismului din Haiti, a anunţat joi fundaţia "Fondul Clinton-Bush pentru Haiti".

55 afișări
Imaginea articolului Leonardo DiCaprio a donat un milion de dolari în favoarea victimelor seismului din Haiti

Leonardo DiCaprio a donat un milion de dolari în favoarea victimelor seismului din Haiti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Donaţia a fost transmisă "Fondului Clinton-Bush pentru Haiti", condus de foştii preşedinţi americani George W. Bush şi Bill Clinton, la cererea succesorului lor, Barack Obama.

"Îl felicit pe Leonardo DiCaprio pentru generozitatea sa extraordinară", a declarat Bush într-un comunicat. "Această donaţie trimite un mesaj clar poporului haitian că angajamentul Statelor Unite pentru reconstrucţia ţării este solid".

Mai multe celebrităţi americane au făcut deja donaţii pentru victimele seismului de la 12 ianuarie, precum fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio, manechinul Gisele Bundchen, care a semnat un cec în valoare de 1,5 milioane de dolari pentru Crucea Roşie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici