Leonardo DiCaprio, în rol de asasin plătit, într-un nou film

Actorul american Leonardo DiCaprio va juca rolul unui asasin plătit, în filmul de acţiune "Beat the Reaper", care este bazat pe un roman scris de Josh Bazell şi va fi produs de compania New Regency, informează variety.com.

198 afișări
Imaginea articolului Leonardo DiCaprio, în rol de asasin plătit, într-un nou film

Leonardo DiCaprio, în rol de asasin plătit, într-un nou film

DiCaprio va interpreta rolul unui medic dintr-un spital de urgenţă din Manhattan, a cărui viaţă este complet tulburată după ce un mafiot îşi dă seama că el este un fost asasin plătit, care a intrat ulterior într-un program de protecţie a martorilor.

Romanul lui Josh Bazell urmează să fie publicat în viitorul apropiat de editura Little Brown. Bazell lucra ca medic intern, în tura de noapte, când mai multe edituri de marcă au intrat în competiţie pentru achiziţionarea drepturilor asupra primului său roman, "Beat the Reaper", fiind dispuse să plătească mai multe milioane de dolari.

DiCaprio, care, anul acesta, a fost nominalizat la Globurile de Aur pentru rolul din filmul "Revolutionary Road", a încheiat recent filmările la "Shutter Island", în regia lui Martin Scorsese.

Actorul, devenit celebru cu rolul său din "Titanic" (1997), s-a specializat în ultimul timp în biografii ale unor mari personalităţi. Astfel, el a jucat rolul unui mare întreprinzător, cel al pionierului aviaţiei Howard Hughes, în "Aviatorul" de Martin Scorsese, care i-a adus, în 2005, a doua dintre cele trei nominalizări la premiile Oscar. DiCaprio va juca în curând rolul celui de-al 26-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Theodore Roosevelt. În plus, el ar putea produce un film despre scriitorul britanic Ian Fleming, celebrul creator al lui James Bond, care a avut o viaţă la fel de interesantă ca a personajului său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici