Leonardo DiCaprio se teme de căsătorie

Actorul american Leonardo DiCaprio, care are o relaţie cu top modelul Bar Rafaeli, a recunoscut că nu este sigur că se va căsători vreodată, deoarece a văzut prea multe căsnicii în jurul său destrămându-se, informează contactmusic.com.

105 afișări
Imaginea articolului Leonardo DiCaprio se teme de căsătorie

Leonardo DiCaprio se teme de căsătorie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul - a cărui bună prietenă Kate Winslet s-a despărţit de soţul ei, regizorul Sam Mendes, la puţin timp după ce cei trei au încheiat fimările la pelicula "Nonconformiştii/ Revolutionary Road" - a recunoscut că faptul că a văzut atât de multe relaţii destrămate în jurul său l-a făcut să se teamă de acest pas.

Leonardo - care are o relaţie de mai mulţi ani cu top modelul israelian Bar Rafaeli - a spus: "Nu ştiu dacă mă voi căsători vreodată. Am văzut prea mulţi oameni cu presupuse căsătorii fericite care s-au destrămat. Am fost la fel de şocat ca toată lumea".

"Nimeni nu poate privi la căsătoriile altora şi emite judecăţi. Nu cunosc vieţile private ale actorilor cu care lucrez. Ştiu doar dacă sunt sau nu actori sau regizori buni", a mai spus acesta.

Starul filmului "Începutul/ Inception", lansat recent, a recunoscut, de asemenea, că nu este sigur dacă s-ar simţi confortabil să filmeze o scenă de dragoste în timp ce iubita sa s-ar afla pe platou. "Depinde de circumstanţe", a adăugat acesta. "Sună foarte ciudat pentru persoane care nu au mai fost niciodată pe platourile de filmare", a mai spus starul. "Există un grup de oameni de o parte a camerei de filmat şi totul depinde de lumini, unghiuri, sunet şi de a spune replicile corect", a spus DiCaprio.

Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat în epocă un copil minune. Printre primele sale filme se numără "What's Eating Gilbert Grape" (1993), unde a jucat alături de Johnny Depp, şi "Jurnalul unui baschetbalist" (1995).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici