Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire şi Tom Hardy vor să facă un film despre braconaj

Actorii Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire şi Tom Hardy vor face echipă pentru a realiza un film despre braconaj, cu Warner Bros., potrivit unor surse citate de The Hollywood Reporter.

316 afișări
Imaginea articolului Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire şi Tom Hardy vor să facă un film despre braconaj

Leonardo DiCaprio (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Hardy a avut această idee, inspirată de prieteni de-ai săi care erau soldaţi în Forţele Speciale şi s-au angajat ulterior în lupta împotriva braconajului în Africa de Sud şi în alte ţări, scrie The Hollywood Reporter.

Scopul acestui proiect este realizarea unui film în stilul lui "Traffic" de Steven Soderbergh, care spune mai multe poveşti pentru a reflecta diferitele efecte ale luptei împotriva drogurilor. În cazul de faţă, ar urma să fie prezentate de asemenea diferite aspecte, de la braconierii din savana africană şi lupta împotriva acestora până la felul în care materialele animale ajung la casele de modă pariziene.

Nu se ştie încă dacă DiCaprio, Maguire şi Hardy vor juca în film. Deocamdată, se caută un scenarist pentru proiect.

DiCaprio şi Maguire sunt prieteni vechi şi au jucat împreună în "Marele Gatsby", care va fi lansat în 2013.

Leonardo DiCaprio este de asemenea activist pentru drepturile animalelor de mai mult timp, iar anul trecut a devenit purtătorul de cuvânt al unei campanii pentru protejarea elefanţilor, derulată de International Fund for Animal Welfare.

Tom Hardy este unul din recenţii favoriţi ai studiourilor Warner Bros., remarcându-se în "Cavalerul negru: Legenda renaşte/ The Dark Knight Rises", şi a jucat cu DiCaprio în "Începutul/ Inception".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici