Liam Gallagher crede că noua sa trupă este "mai bună" decât Oasis

Liam Gallagher, fostul lider al trupei Oasis, consideră că noua sa trupă, Beady Eye, este deja "mai bună" decât Oasis, precizând că nu îi pasă ce crede fratele său, Noel Gallagher, despre muzica lor, informează contactmusic.com.

15 afișări
Imaginea articolului Liam Gallagher crede că noua sa trupă este "mai bună" decât Oasis

Liam Gallagher crede că noua sa trupă este "mai bună" decât Oasis (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Liam Gallagher a înfiinţat trupa Beady Eye alături de foştii membri ai Oasis - Gem Archer, Andy Bell şi Chris Sharrock -, la scurt timp după ce chitaristul a părăsit grupul pe care l-a înfiinţat alături de fratele său, Noel.

Liam a precizat că deşi ştie că fratele său va asculta LP-ul lansat de Beady Eye, "Different Gear, Still Speeding", nu îi pasă ce crede acesta.

"El iubeşte muzica, aşa că sunt sigur că ne va asculta. (…) Aşa cum şi eu voi asculta albumul său solo. O să îl ascult când îl lansează. Dar asta nu îmi va afecta ziua, înţelegi?", a declarat Liam. "Când începi să lucrezi cu o nouă trupă eşti foarte entuziasmat. Vrei ca totul să fie cum trebuie", a mai spus chitaristul.

Trupa Beady Eye, înfiinţată de Liam Gallagher în 2009, după destrămarea grupului Oasis, şi-a lansat în luna noiembrie 2010 primul single, intitulat "Bring The Light".

De la destrămarea trupei Oasis, în august 2009, Liam Gallagher a apărut destul de des în public, de cele mai multe ori, însă, pentru a-şi promova propria linie vestimentară.

Fraţii Liam şi Noel Gallagher s-au certat în vara anului 2009, iar Noel a părăsit grupul Oasis cu puţin timp înainte de un concert pe care grupul ar fi trebuit să îl susţină la Paris, declarând că nu mai poate colabora cu fratele său Liam.

Ulterior, Liam Gallagher a anunţat numele noului său grup, Beady Eye, din care fac parte Gem Archer, Andy Bell şi Chris Sharrock, foştii săi colegi din Oasis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici