Liam Neeson şi Russell Crowe, într-un thriller semnat de Paul Haggis

Actorii Liam Neeson şi Russell Crowe vor juca împreună într-un thriller semnat de Paul Haggis, regizorul peliculei "Crash - Poveşti din L.A.", informează revista Variety în ediţia electronică.

140 afișări
Imaginea articolului Liam Neeson şi Russell Crowe, într-un thriller semnat de Paul Haggis

Liam Neeson şi Russell Crowe, într-un thriller semnat de Paul Haggis

Russell Crowe va juca rolul unui profesor a cărui soţie, interpretată de Elizabeth Banks, este arestată pentru o crimă pe care ea nu o recunoaşte. După câţiva ani de închisoare care o fac să aibă tendinţe sinucigaşe, profesorul decide să îşi ajute soţia să evadeze.

Liam Neeson va interpreta rolul unui fost puşcăriaş care a evadat de mai multe ori din închisoare, a scris o carte despre aceste lucruri şi îl va învăţa pe profesor ce trebuie să facă pentru a reuşi.

Scenariul filmului a fost scris tot de Paul Haggis, inspirat din filmul francez "Pour Elle" (2008). Filmările vor debuta pe 12 decembrie, în oraşul american Pittsburgh.

Liam Neeson interpretează rolul Hannibal în lungmetrajul "A Team" de Joe Carnahan şi tocmai a încheiat filmările la alte două proiecte cinematografice - "After Life" şi "Clash of the Titans".

Russell Crowe a jucat sub bagheta lui Ridley Scott în filmele "Gladiatorul", pentru care a fost recompensat cu un premiu Oscar, "Un an bun" şi "Gangster american".

De asemenea, cei doi vor colabora şi la o nouă versiune a poveştii lui Robin Hood, intitulată "Nottingham", care a intrat în producţie la începutul anului şi va fi lansată în 2010.

În ultimele luni, renumitul actor australian a putut fi văzut în lungmetrajele "Un ghem de minciuni" (2008) şi "Jocuri la nivel înalt" (2009). Actorul a primit alte două nominalizări la premiul Oscar pentru rolurile din "Informatorul/ The Insider" (2000) şi "O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind" (2002).

Paul Haggis, regizorul filmului "Crash - Poveşti din L.A." (2004), este, totodată, scenaristul multor pelicule de succes, precum "O fată de milioane" (2004), "Steaguri pline de glorie" (2006), "Casino Royale" (2006), "În valea terebinţilor" (2007) şi "Quantum of Solace: Partea lui de consolare" (2008).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici