Liam şi Noel Gallagher vor să îşi scrie autobiografiile

Fraţii Liam şi Noel Gallagher, foşti membri ai trupei Oasis, intenţionează să îşi scrie autobiografiile, cărţile urmând să prezinte detalii ale disputei dintre cei doi.

68 afișări
Imaginea articolului Liam şi Noel Gallagher vor să îşi scrie autobiografiile

Liam şi Noel Gallagher vor să îşi scrie autobiografiile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi fraţi, care nu şi-au mai vorbit aproape deloc după ce s-au certat în culisele unui concert pe care Oasis urma să îl susţină în august 2009, incident care a dus la destrămarea trupei, au primit separat oferte pentru a-şi povesti viaţa, informează contactmusic.com.

O sursă a declarat pentru publicaţia Daily Star: "Editura îşi doreşte ca ambii fraţi să semneze cu ei contracte pentru a-şi scrie autobiografiile. Ei se gândesc foarte serios la aceste oferte, având în vedere că amândoi se simt bătrâni şi îndeajuns de înţelepţi pentru a scrie o autobiografie şi, desigur, ei vor primi bani buni pentru acest proiect".

Liam pare a fi mai interesat de această afacere decât fratele său, Noel, acesta dorindu-şi ca fanii formaţiei să ştie ce s-a întâmplat cu adevărat în culise.

"Liam a spus că îşi doreşte să facă acest lucru şi a promis să spună secretele privind disputa dintre el şi fratele lui. El o vede ca pe o şansă pentru a expune şi versiunea sa. Şi nu există nicio îndoială că, dacă Liam va accepta acest proiect, Noel nu va renunţa nici el", a completat sursa.

Cei doi fraţi ar fi pus capăt tensiunilor dintre ei, iar prietenii lor sunt îngrijoraţi că scrierea autobiografiilor ar putea stârni un nou scandal între ei.

După destrămarea grupului Oasis, Liam Gallagher, în vârstă de 41 de ani, a înfiinţat un nou grup, Beady Eye, în timp ce fratele său Noel, în vârstă de 46 de ani, a fost ocupat cu promovarea proiectului său solo, Noel Gallagher's High Flying Birds.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici