Liberty Parade 2010, pe 24 iulie, pe plaja dintre Venus şi Saturn

Ediţia din 2010 a Liberty Parade va avea loc pe 24 iulie, pe plaja dintre staţiunile Venus şi Saturn de pe litoral, unde sunt aşteptaţi peste 60.000 de mii de participanţi la petrecere, potrivit unui comunicat.

183 afișări
Imaginea articolului Liberty Parade 2010, pe 24 iulie, pe plaja dintre Venus şi Saturn

Liberty Parade 2010, pe 24 iulie pe plaja dintre Venus şi Saturn (Imagine: Mediafax Foto)

Peste 60.000 de persoane sunt aşteptate să ia parte la 16 ore de show, cu muzică electronică şi dans continuu - un eveniment care a devenit o tradiţie.

Caravana Liberty Parade, compusă din trei camioane descoperite în care DJ-ii mixează live, va parcurge, începând cu ora 16.00, traseul prin staţiuni, unde i se vor alătura mii de oameni. Camioanele pline de oameni vor porni din Olimp şi vor ajunge pe seară la Liberty Parade Arena, o plajă dintre Venus şi Saturn unde este amplasată scena.

În acest an, Liberty Parade le aduce fanilor muzicii dance o prezenţă specială pe scenă. Este vorba de cei trei DJ-i britanici care alcătuiesc Above&Beyond, numărul 4 mondial în clasamentul realizat de publicaţia DJ Mag, cea mai înaltă poziţie ocupată de nişte britanici în acest top.

Unul dintre cele mai faimoase trio-uri trance din lume este alcătuit din Tony Mc Guiness, Jono Grant şi Paavo Siljamaki. Cei trei sunt DJ-i, producători şi compozitori. Una dintre cele mai mari realizări ale Above&Beyond a fost spectacolul pe care l-au oferit la Rio de Janeiro în noaptea de Revelion 2007, când au fost ascultaţi de un milion de oameni veniţi să sărbătorească trecerea dintre ani.

"Facem muzică pur şi simplu. Încercăm să ajungem la sufletul oamenilor şi când vedem că publicul nostru reacţionează şi ni se alătură cu pasiune, ne bucurăm să observăm că am reuşit. Suntem o echipă de perfecţionişti, vrem să devenim din ce în ce mai buni şi credem că, în general, în viaţă, colaborările aduc multe avantaje", spune cei de la Above&Beyond.

Alături de cei trei invitaţi britanici, DJ-ii Vibe FM Optick, DJ Andi, Vali Bărbulescu, Vika Jigulina, Liviu Hodor, NTFO, Bogdan Popoviciu, DJ Dark, Christian Green, Mihai Popoviciu, Snatt & Vix, Lucian Bărbulescu, Paul Damixie, Carlos & Jacs şi DJ Elf alcătuiesc line up-ul de anul acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici