Liberty Parade, pe 19 iulie, la Olimp-Saturn (Video)

Cea de-a noua ediţie a Liberty Parade, care va avea loc pe 19 iulie, la Olimp-Saturn, se va desfăşura pe ritmurile a 16 DJ, printre care se numără Carl Kennedy, Dirty South şi Dennis Ruyer, informează organizatorii.

80 afișări
Imaginea articolului Liberty Parade, pe 19 iulie, la Olimp-Saturn (Video)

Liberty Parade, pe 19 iulie, la Olimp-Saturn (Imagine: Mediafax Foto)

În cadrul Liberty Parade Arena, din Olimp-Saturn, vor mixa alături de Carl Kennedy, Dirty South şi Dennis Ruyer şi 13 DJ români.

"Anul trecut am avut doi DJ din afară. Anul ăsta am ajuns la trei şi fiecare dintre ei sună impecabil!", spun organizatorii evenimentului, Radio 21.

Dennis Ruyer, în vârstă de 36 de ani, este realizatorul emisiunii "Dance Department", votată drept cel mai bun podcast de muzică electronică din lume la Winter Music Conference Miami. Olandezul de 36 de ani îl are ca sursă de inspiraţie pe Dalai Lama şi realizează emisiuni la Radio 538 din Olanda.

De asemenea, publicul îl va putea asculta, pe 19 iulie, pe Carl Kennedy, un DJ englez stabilit în Australia. În anul 2003, a fost numit unul din cei mai importanţi DJ din lume.

Liberty Parade îl are ca invitat special şi pe Dirty South, care a devenit cunoscut în lumea muzicii electronice datorită melodiei "It's too late".

Totodată, în cadrul show-ului vor mai mixa şi DJ-ii români Andi, Allen, Optick, Vali Bărbulescu, Pagal, Christian Green, Liviu Hodor, Vika Jigulina, Paul Damixie, Emil Lasaria, NTFO, Vlad Oltean şi Lucian Bărbulescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici