"Lichidaţi-i! " cu Monica Bellucci, în premieră în cinematografele româneşti

"Lichidaţi-i!"/ "Shoot 'em up", un film despre o cursă nebunească pentru protejarea unui bebeluş urmărit de forţe malefice, cu Monica Bellucci, Clive Owen şi Paul Giamatti, va avea premiera în cinematografele româneşti în 26 octombrie.

2 afișări
Imaginea articolului "Lichidaţi-i! " cu Monica Bellucci, în premieră în cinematografele româneşti

"Lichidaţi-i! " cu Monica Bellucci, în premieră în cinematografele româneşti

Filmul regizorului Michael Davis este distribuit în România de InterComFilm Distribution.

"Lichidaţi-i!" este un film de acţiune cu Clive Owen, care-l întruchipează pe Mr. Smith, cel mai violent şi cel mai necioplit om de pe planetă, ajuns să protejeze un bebeluş. La scurt timp după ce Smith asistă la naşterea micuţului în mijlocul unui tir de gloanţe, el descoperă că nou-născutul este ţinta unei forţe malefice, care a trimis împotriva lui o armată de ucigaşi, conduşi de Hertz (Paul Giamatti), pentru a-l şterge de pe faţa pământului.

Sub ploaia de gloanţe şi atacul unui întreg arsenal de luptă, Smith se asociază cu o prostituată, pe nume DQ (Monica Bellucci), împreună cu care încearcă să dezlege misterul privind motivul pentru care viaţa micuţului este ameninţată. Toţi doresc moartea micuţului.

"Lichidaţi-i!" îi are ca protagonişti şi pe Paul Giamatti, Stephen McHattie şi Greg Byrk.

Ideea din "Lichidaţi-i!" provine dintr-o scenă a filmului "Hardboiled", de John Woo, în care eroul, interpretat de Chow Yun Fat, se trezeşte într-un spital cu un bebeluş având asupra sa doar un pistol.

Filmul va rula în cinematografele româneşti din 26 octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici