Lil Wayne: Cresc doi rechini ca animale de companie

Rapperul american Lil Wayne a declarat într-un interviu recent că animalele lui de companie sunt doi rechini, pe care îi creşte în reşedinţa sa din Miami.

143 afișări
Imaginea articolului Lil Wayne: Cresc doi rechini ca animale de companie

Lil Wayne: Cresc doi rechini ca animale de companie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rapperul american a fost intervievat de starleta Paris Hilton pentru revista Interview Magazine.

Întrebat de Paris Hilton dacă are animale de companie, Lil Wayne a declarat: "Am câţiva peşti şi doi rechini. Unul este pui, are o lungime de 30 de centimetri. Celălalt e mai mare, are peste 60 de centimetri", informează nme.com.

Rapperul american nu a precizat specia din care provin cele două exemplare de rechin.

Totodată, muzicianul a spus că a renunţat de curând la contul său de pe Twitter deoarece acesta i-a fost piratat de două ori.

"Mi-am închis contul de Twitter pentru că am fost piratat. Am fost piratat o dată, iar Twitter l-a reparat. Specialiştii lor mi l-au modificat. Iar apoi am fost piratat încă o dată. Aşadar, l-am închis. În prezent, sunt în grevă faţă de Twitter", a declarat rapperul.

Lil Wayne a anunţat la mijlocul lunii martie că va lansa un nou album, intitulat "Tha Carter IV", pe 16 mai. Acest album este al patrulea din seria de LP-uri "Tha Carter" creată de Lil Wayne. Printre muzicienii invitaţi să cânte pe acest disc se numără Nicki Minaj şi Kanye West.

Lil Wayne, pe numele său adevărat Dwayne Michael Carter Jr., în vârstă de 28 de ani, se numără printre cei mai profitabili artişti actuali. Albumul său "Tha Carter III" a fost cel mai vândut material discografic din 2008 în Statele Unite ale Americii şi i-a adus rapperului cinci trofee la gala premiilor Grammy din 2009, inclusiv pentru cel mai bun album rap al anului. Cel mai recent album al său, intitulat "Rebirth", a fost lansat în februarie 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici