Lili Sandu va juca în telenovela "Regina"

Lili Sandu s-a alăturat distribuţiei telenovelei "Regina", difuzată de Acasă, de la ora 20.30, unde va juca rolul unei profesoare sexy de care State (Gheorghe Visu) se va îndrăgosti, informează postul de televiziune.

400 afișări
Imaginea articolului Lili Sandu va juca în telenovela "Regina"

Lili Sandu va juca în telenovela "Regina" (Imagine: Acasă TV)

Lili Sandu va apărea pentru prima dată în "Regina" în episodul din 19 februarie.

Pentru Lili, experienţa de pe platourile de filmare a fost una emoţionantă. "Am fost onorată să fac parte dintr-o distribuţie de excepţie. Am lucrat cu Iura Luncaşu, un regizor care te face să te simţi ca acasă, şi cu Gheorghe Visu, pe care îl urmăresc de când eram mică pe scena teatrului şi apoi pe micul ecran", spune Lili Sandu.

"Mă uit în fiecare seară la «Regina», îmi place foarte mult şi, pentru că sunt un mare fan al lui State şi al Flăcăricăi, atunci când i-am dat replica lui Gheorghe Visu m-am simţit foarte mândră. Secvenţele pe care le-am filmat alături de State au fost foarte amuzante, am râs cu lacrimi, pentru că Gheorghe Visu era într-o formă de zile mari", povesteşte Lili.

În episodul de joi, Lili Sandu va intra în pielea profesoarei de biologie a lui State, pentru care acesta face o mare pasiune. "Rolul de profesoară sexy mi s-a potrivit mănuşă, mai ales că doar ce terminasem de filmat clipul ultimei mele piese, «Lil’Lee», unde am jucat un rol similar. Cred că orice personaj este frumos în felul lui, iar eu am încercat să mă ridic la înălţimea partenerilor mei de filmare. Profesoara de biologie a lui State este o femeie foarte frumoasă, care păstrează secretă o latură pe care telespectatorii o vor descoperi pe parcurs", mai spune Lili Sandu.

De asemenea, miercuri, de la ora 22.00, telespectatorii Acasă vor descoperi, în cadrul emisiunii "Poveştiri de noapte", imagini de making of de la secvenţele foarte amuzante cu State la şcoală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici