Lily Allen a cerut unui tabloid britanic daune de până la 150.000 de dolari

Cântăreaţa Lily Allen a cerut tabloidului britanic Daily Mail daune în valoare de până la 150.000 de dolari şi a acuzat această publicaţie de "invadarea intimităţii", informează contactmusic.com.

29 afișări
Imaginea articolului Lily Allen a cerut unui tabloid britanic daune de până la 150.000 de dolari

Lily Allen a cerut unui tabloid britanic daune de până la 150.000 de dolari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa a fost nevoită să instaleze un sistem de securitate de 90.000 de dolari în reşedinţa ei de la ţară din centrul Angliei, după ce tabloidul citat a publicat o serie de fotografii neautorizate ale proprietăţii.

Lily Allen susţine că s-a confruntat cu "un stres considerabil şi o stare de anxietate" după ce fotografiile cu reşedinţa ei de vacanţă au fost publicate pe site-ul tabloidului Daily Mail, în septembrie 2010. Cântăreaţa susţine, totodată, că publicarea acestor fotografii au făcut-o să devină vulnerabilă în faţa posibililor urmăritori.

Potrivit documentelor depuse la Înalta Curte de Justiţie din Marea Britanie, cântăreaţa a fost obligată, din cauza faptului că i-a fost invadată intimitatea, să cheltuiască o sumă mare de bani pentru a instala pe acea proprietate un sistem de securitate performant, ce cuprinde o reţea de interfoane, alarme şi camere de supraveghere.

Lily Allen a solicitat plata unor daune cuprinse între 75.000 de dolari şi 150.000 de dolari.

Lily Allen a devenit celebră pe scena muzicii pop în 2006, cu single-ul "Smile", şi a avut un imens succes la nivel mondial cu albumul său de debut, "Alright Still", care s-a vândut în peste 2,6 milioane de copii. Albumul i-a adus nominalizări la premiile Grammy, BRIT şi MTV Video Music. Ea a mai lansat albumul "It's Not Me, It's You", în 2009, pentru care a câştigat un BRIT Award la categoria "cea mai bună artistă britanică".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici