Lily Allen a primit scuze şi despăgubiri din partea unei publicaţii sportive

Lily Allen a acceptat, joi, în faţa Înaltei Curţi de Justiţie din Londra, scuzele şi despăgubirile oferite de revista franceză So Foot, care a publicat în 2009 un fals interviu cu artista britanică, în care aceasta i-ar fi insultat pe fotbaliştii David Beckham şi Ashley Cole şi pe soţiile lor.

19 afișări
Imaginea articolului Lily Allen a primit scuze şi despăgubiri din partea unei publicaţii sportive

Lily Allen a primit scuze şi despăgubiri din partea unei publicaţii sportive (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Richard Dugdale, avocatul revistei So Foot, a declarat în faţa tribunalului londonez că revista franceză îi prezintă reclamantei "scuzele cele mai sincere pentru daunele provocate, pentru neplăcerile şi jena cauzate de publicarea acelui articol", informează AFP.

Potrivit lui Mark Thomson, avocatul cântăreţei Lily Allen, revista franceză a recunoscut faptul că artista nu fost intervievată niciodată de reporterii de la So Foot, care i-au atribuit acesteia o serie de cuvinte injurioase la adresa jucătorilor de fotbal David Beckham şi Ashley Cole, într-un articol publicat în mai 2009.

În falsul interviu, Lily Allen ar fi declarat că Victoria Beckham este "un monstru", iar Cheryl Cole este "proastă şi superficială".

Lily Allen a fost "scoasă din culpă", a concluzionat avocatul. Valoarea despăgubirilor financiare pe care le-a primit cântăreaţa nu a fost dezvăluită.

Cântăreaţa a acceptat deja despăgubirile în valoare de 10.000 de lire sterline (11.400 de euro) oferite de tabloidul britanic The Sun, care a reluat acele afirmaţii postate în revista So Foot.

Lily Allen a devenit celebră pe scena muzicii pop în 2006, cu single-ul "Smile", şi a avut un imens succes la nivel mondial cu albumul său de debut, "Alright Still", care s-a vândut în peste 2,6 milioane de copii. Albumul i-a adus nominalizări la premiile Grammy, BRIT şi MTV Video Music. Ea a mai lansat albumul "It's Not Me, It's You", în 2009, pentru care a câştigat un BRIT Award la categoria "cea mai bună artistă britanică".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici