Lily Allen renunţă la muzică pentru a-şi deschide un magazin de haine vintage

Cântăreaţa britanică Lily Allen a anunţat, vineri, că renunţă la cariera muzicală pentru a-şi deschide un magazin de haine vintage, alături de sora sa, Sarah Owen, informează dailymail.co.uk.

30 afișări
Imaginea articolului Lily Allen renunţă la muzică pentru a-şi deschide un magazin de haine vintage

Lily Allen renunţă la muzică pentru a-şi deschide un magazin de haine vintage (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Lily Allen a anunţat că ultimul său concert va avea loc pe 7 martie, la O2 Arena din Londra.

"Îl ajut pe Wayne (designerul Wayne Hemingway, n.r.) cu acest festival (Vintage At Goodwood, n.r.) şi apoi voi deschide un magazin cu sora mea şi cu alţi câţiva oameni şi sunt foarte ocupată", a declarat cântăreaţa.

Lily Allen şi sora sa caută, în prezent, o locaţie pentru deschiderea magazinului în centrul Londrei.

De asemenea, cântăreaţa intenţionează să lanseze o casă de discuri, o fundaţie de caritate în domeniul muzicii şi un site.

Cântăreaţa a mai precizat că nu exclude posibilitatea de a reveni în muzică.

Lily Allen a devenit celebră pe scena muzicii pop în 2006, cu single-ul "Smile", şi a avut un imens succes la nivel mondial cu albumul său de debut, "Alright Still".

lily allen smile videoclip muzica de pe tare.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici