Lily Allen vrea cu disperare un nou iubit

Cântăreaţa brianică Lily Allen îşi doreşte cu disperare un nou iubit deoarece urăşte să merargă neînsoţită la petrecerile din showbiz şi îi roagă pe prieteni să îi facă cunoştinţă cu bărbaţi, informează site-ul femalefirst.co.uk.

19 afișări
Imaginea articolului Lily Allen vrea cu disperare un nou iubit

Lily Allen vrea cu disperare un nou iubit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Lily urăşte să fie singură şi are nevoie de un bărbat în viaţa sa. Se simte nesigură când merge neînsoţită la petreceri şi urăşte să apară fără un bărbat alături. Vrea un bărbat care să o ţină de mână la toate apariţiile pe covorul roşu", a declarat o sursă apropiată artistei.

"Lily i-a rugat chiar şi pe prietenii săi să îi facă cunoştinţă cu bărbaţi, dar nu pare să fie atrasa de cineva şi asta o face să se simtă foarte rău", a mai spus aceeaşi sursă.

Cântareaţa britanică, în vârstă de 24 de ani, care a avut realţii cu DJ-ul Seb Chew, în vârstă de 32, şi cu membrul formaţiei Chemical Brothers Ed Simons, de 39 de ani, este îngrijorată în legătură cu efectul pe care viitorul său turneu din Marea Britanie l-ar putea avea asupra sa, dacă nu va găsi un nou iubit.

"Lily e foarte vulnerabilă după ce relaţiile ei au eşuat. Îşi face griji mai ales în legătură cu plecarea în turneu, fără să aibă un iubit care să o aştepte în spatele scenei. Are nevoie de un bărbat care să aibă grijă de ea şi să îi dea atenţie. Fără asta, îi e teamă că îşi va pierde echilibrul", a mai declarat sursa citată.

La începutul anului trecut cântăreaţa a suferit un avort spontan după ce s-a întors dintr-o vacanţă romantică pe care a petrecut-o alături de fostul iubitul ei, Ed Simons, în Insulele Maldive. Allen era nerăbdătoare să aibă primul său copil şi renunţase la stilul de viaţă petrecăreţ pentru a fi o mamă perfectă.

Lily Allen a devenit celebră pe scena muzicii pop în 2006, cu single-ul "Smile", şi a avut un imens succes la nivel mondial cu albumul său de debut "Alright Still".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici