Lindsay Lohan va petrece în închisoare doar 14 zile din pedeapsa de 90 de zile primită

Lindsay Lohan se află, începând de marţi, într-o închisoare din Los Angeles, unde va petrece 14 zile, după ce a fost găsită vinovată de încălcarea termenilor regimului de eliberare condiţionată impus în 2007, pentru conducere sub influenţa alcoolului şi deţinere de cocaină.

58 afișări
Imaginea articolului Lindsay Lohan va petrece în închisoare doar 14 zile din pedeapsa de 90 de zile primită

Lindsay Lohan va petrece în închisoare doar 14 zile din pedeapsa de 90 de zile primită (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa americană a fost condamnată la 90 de zile de închisoare de tribunalul din Beverly Hills, dar şeriful din Los Angeles i-a redus pedeapsa, aşa cum se procedează adeseori în cazul delictelor minore, pentru a evita o aglomerare a penitenciarelor californiene, celebre pentru faptul că sunt suprapopulate.

Lindsay Lohan va ieşi pe 2 august din închisoarea din Lynwood, din sudul oraşului Los Angeles, a declarat Steve Whitmore, purtătorul de cuvânt al şerifului.

Actriţa americană a fost încarcerată marţi, la ora 16.45 GMT. Potrivit aceleiaşi surse, actriţa "a fost foarte cooperantă".

Lindsay Lohan a fost închisă într-o celulă de nouă metri pătraţi, vecină cu cea în care Paris Hilton a petrecut 23 de zile în 2007, tot pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate.

Celula ei se află într-o zonă specială a închisorii, rezervată celebrităţilor.

Înainte de a merge la închisoare, Lindsay Lohan s-a prezentat la un tribunal din Beverly Hills pentru a se preda autorităţilor, în faţa unui impresionant dispozitiv mediatic şi a câtorva admiratori. Actriţa a coborât dintr-o camionetă neagră şi a dispărut în tribunal fără a face vreo declaraţie.

Judecătoarea Marsha Revel a confirmat sentinţa de 90 de zile de închisoare pentru violarea termenilor acordului de eliberare condiţionată încheiat cu autorităţile în 2007, după ce a fost descoperită conducând automobilul în stare de ebrietate.

Judecătoarea a reamintit faptul că actriţa va trebui, după ce va ieşi din închisoare, într-un interval de cel mult 24 de ore după eliberare, să se înscrie într-un program de 90 de zile, conceput pentru conştientizarea pericolelor generate de consumul de alcool.

La ieşirea din tribunal, procurorul-adjunct a declarat că pedeapsa de 90 de zile de închisoare a fost "potrivită în acest caz", dar a criticat "acoperirea mediatică exagerată" a subiectului.

Lindsay Lohan a mai petrecut 84 de minute în închisoare, în 2007, ca parte a pedepsei primite şi apoi a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare.

În octombrie 2009, regimul de eliberare condiţionată i-a fost extins cu un an, după ce actriţa a folosit ceea ce procurorii au numit "scuze foarte creative" pentru a lipsi de la câteva şedinţe din programul de dezalcoolizare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici