Lindsay Lohan vrea să joace într-un spectacol de striptease

Actriţa americană Lindsay Lohan vrea să apară în spectacolul de striptease "Peepshow", pus în scenă la Las Vegas, producţie care o are în distribuţie pe Mel B, din fosta trupă Spice Girls, informează femalefirst.co.uk.

17 afișări
Imaginea articolului Lindsay Lohan vrea să joace într-un spectacol de striptease

Lindsay Lohan vrea să joace într-un spectacol de striptease (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Lindsay Lohan ar vrea să apară în "Peepshow" din dorinţa de a-şi revitaliza cariera de actriţă, potrivit publicaţiei britanice. Actriţa din "Fete rele" ar urma să o interpreteze, în spectacolul pentru adulţi, pe Bo Peep, o fată timidă care este transformată într-o femeie încrezătoare şi sexy de Peep Diva, interpretată de Mel B.

Lindsay Lohan a fost prezentă, sâmbătă, la premiera spectacolului "Peepshow" şi s-a întâlnit cu regizorul Jerry Mitchell.

Potrivit unei surse citate de Fox News, actriţa este în negocieri cu producătorii spectacolului "Peepshow" pentru a o înlocui pe Kelly Monaco, actuala interpretă a lui Bo Peep, care ar vrea să renunţe la show după ce îi expiră contractul. De cealaltă parte, Mel B şi-a exprimat dorinţa de a apărea în continuare în show-ul topless.

"Oamenii uită că Lindsay reprezintă o triplă ameninţare - poate şi să joace şi să cânte şi să danseze", a declarat aceeaşi sursă, menţionând că Lohan chiar crede că apariţia în "Peepshow" o va ajuta în carieră.

Însă rolul dorit de Lindsay Lohan mai este "vânat" şi de Holly Madison şi Brooke Burke, potrivit sursei citate. "Producătorii sunt foarte interesaţi de Lindsay şi şi-ar asuma bucuroşi riscul de a o avea în echipă pe turbulenta actriţă, însă va fi o luptă strânsă între Lohan, Holly Madison - fosta prietenă a lui Hugh Hefner şi Brooke Burke pentru acest rol", a adăugat aceeaşi sursă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici