Linie specială de autobuze între Piaţa Victoriei şi Buftea, pentru Summer Well. Ce preţ au biletele

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a înfiinţat o linie specială de autobuze pentru Festivalul Summer Well, care vor circula sâmbătă şi duminică, între Piaţa Victoriei şi Domeniul Ştirbey din Buftea.

610 afișări
Imaginea articolului Linie specială de autobuze între Piaţa Victoriei şi Buftea, pentru Summer Well. Ce preţ au biletele

Linie specială de autobuze între Piaţa Victoriei şi Buftea, pentru Summer Well. Ce preţ au biletele

Autobuzele vor pleca din staţia Muzeul Ţăranului Român, din Piaţa Victoriei, începând cu ora 14.30 şi vor circula fără oprire până în staţia Domeniul Ştirbey. Ultimul transport va pleca din staţia amenajată lângă Domeniul Ştirbey în jurul orei 01.00.

Reprezentanţii RATB au precizat că autobuzele vor purta inscripţia "Cursă specială - Summer Well Festival", iar preţul unei călătorii va fi de 3,5 lei.

Călătorii pot achita contravaloarea transportului pe linia specială la urcarea în autobuze sau pot încărca suma necesară în portofelul electronic, la centrele de emitere şi reîncărcare carduri din reţeaua RATB.

Festivalul Summer Well, care a debutat în 2011, pe Domeniul Ştirbey de la Buftea, revine cu o nouă ediţie, pe 10 şi 11 august.

Suede şi The XX se numără printre trupele care vor cânta la Festivalul Summer Well. Lor li se alătură The Vaccines, The Courteeners, The 1975, AlunaGeorge, Eugene McGuinness, Everything Everything, Spector şi The Family Rain.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici