Lipitori, venin de şarpe şi măşti cu placentă. Învaţă de la vedete cum să-ţi menţii tinereţea

Vedetele au adesea metode inedite de a se păstra tinere, câteva dintre acestea fiind terapia cu lipitori, cremele de faţă cu venin sau crioterapia.

1280 afișări
Imaginea articolului Lipitori, venin de şarpe şi măşti cu placentă. Învaţă de la vedete cum să-ţi menţii tinereţea

Lipitori, venin de şarpe şi măşti cu placentă. Învaţă de la vedete cum să-ţi menţii tinereţea (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Terapia cu lipitori

Această metodă de detoxifiere presupune să stai într-un bazin cu lipitori şi să le laşi să-ţi sugă sângele, scopul fiind acela de a elimina toxinele din organism. Saliva lipitorilor conţine anestezic, are proprietăţi anticoagulante şi poate face vasele de sânge să se dilate, motive pentru care acestea au fost folosite în medicină încă din Egiptul Antic. Este îndoielnic totuşi că ar putea detoxifia organismul mai bine decât ficatul, relatează dailymail.co.uk.

Demi Moore, în vârstă de 48 de ani, este printre vedetele care au folosit această terapie şi s-a declarat foarte încântată: "Vezi lipitorile cum devin din ce în ce mai mari pe măsură ce îţi sug sângele!".

Creme de faţă cu venin

Vedetele folosesc frecvent acest tip de cremă care conţine echivalentul natural al Botox-ului, pentru a diminua ridurile. Veninul din componenţa cremei înţeapă uşor pielea, care trimite semnale creierului să relaxeze şi să întărească muşchii feţei.

Gwyneth Paltrow are 38 de ani şi un ten superb, fiind o fană a tratamentelor cu venin de şarpe. Dannii şi Kylie Minogue, în vârstă de 39, respectiv 43 de ani, folosesc frecvent măşti de faţă cu venin de albină.

Mască de faţă cu placentă

Tratamentul presupune aplicarea unei măşti de faţă pe bază de placentă umană. Pielea rămâne astfel catifelată şi strălucitoare, placenta fiind bogată în proteine, vitamine, minerale şi un aminoacid care întinde pielea. Poate fi folosită şi pentru arsuri solare şi cicatrici.

Jennifer Lopez foloseşte aceast tratament de două ori pe săptămână. Reese Witherspoon şi Madonna sunt şi ele fane ale acestei metode de înfrumuseţare.

Crioterapia

Crioterapia presupune supunerea organismului la temperaturi foarte mici timp de trei minute, pentru a calma durerile, a ameliora oboseala şi a reduce celulita. Temperatura extremă cauzează producerea serotoninei, "hormonul fericirii".

Pamela Anderson şi Tony Blair folosesc cu regularitate acest tratament.









Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici