Lisa Marie Presley în duet cu tatăl său

Un nou videoclip în care Lisa Marie Presley cântă melodia "In the Ghetto" alături de tatăl său, Elvis Presley, pentru a comemora 30 de ani de la moartea acestuia, pe 16 august, va fi postat, vineri, pe internet, pe un site al companiei AOL, informează music.netscape.com.

4 afișări
Imaginea articolului Lisa Marie Presley în duet cu tatăl său

Lisa Marie Presley în duet cu tatăl său

Videoclipul muzical va fi postat pe site-ul de internet Spinner.com potrivit unui purtător de cuvânt al companiei AOL.

Pentru a marca 30 de ani de la moartea celebrului său tată, vocea Lisei Marie Presley a fost adăugată la versiunea originală a cântecului lansat de "Rege" în 1969. În videoclip au fost incluse şi imagini cu Elvis Presley.

Lisa Marie Presley a declarat că "proiectul a răscolit-o din punct de vedere emoţional". "Am avut două ore la dispoziţie pentru a-mi înregistra vocea. În ziua următoare am auzit versiunea brută... şi... eu n-am plâns niciodată când am realizat ceva, dar acum pur şi simplu m-am pierdut", a adăugat cântăreaţa.

Încasările din noul videoclip vor fi utilizate pentru construirea unor locuinţe temporare pentru persoanele fără adăpost din New Orleans, oraş grav afectat de uraganul Katrina, în 2005. Un proiect similar a fost realizat de Elvis Presley Enterprises în 2001.

La acea dată, Elvis Presley Enterprises era deţinută de Lisa Marie Presley. În urmă cu doi ani, cântăreaţa a vândut 85% din companie trustului CKX Inc., care controlează în prezent numele şi imaginea lui Elvis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici