LISTA celor mai elegante persoane din lume

Actriţele Cate Blanchett şi Lupita Nyong'o - ambele premiate cu Oscar în acest an şi, totodată, unele dintre artistele extrem de apreciate pe covorul roşu la galele organizate la Hollywood - au fost incluse pe lista celor mai elegante persoane din 2014 întocmită de revista Vanity Fair.

531 afișări
Imaginea articolului LISTA celor mai elegante persoane din lume

Cate Blanchett (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

De asemenea, editorii acestei reviste au anunţat, miercuri, faptul că ducesa de Cambridge, soţia prinţului William al Marii Britanii, a fost inclusă în Hall of Fame of Vanity Fair.

Cate Blanchett apare pentru a doua oară pe lista celor mai elegante persoane din lume întocmită de Vanity Fair, în timp ce Lupita Nyong'o debutează pe această listă anuală, care nu este realizată sub forma unui clasament. Lista este dominată de actriţe şi actori, dar ea include şi reprezentanţi ai caselor regale europene, vedete din sport şi din universul artelor.

Prinţesa Mary a Danemarcei, regina Maxima a Olandei şi actriţa Michelle Dockery, celebră pentru rolul din serialul "Downton Abbey", au fost remarcate pentru stilul lor vestimentar, alături artistul Jeff Koons, jucătorul de fotbal american Victor Cruz şi cântăreţul Pharrell Williams.

Pharrell Williams, care a fost inclus pentru a doua oară în această listă, a spus că actorul Johnny Depp este "idolul" său în domeniul eleganţei, iar Victor Cruz a dezvăluit că îl admiră pe Pharell Williams pentru stilul său vestimentar.

Deşi Lupita Nyong'o a fost lăudată pentru simţul ei estetic, atunci când a fost întrebată de jurnaliştii de la Vanity Fair în legătură cu magazinele de unde îşi cumpără ţinutele, actriţa a spus: "De nicăieri. Nu-mi place să merg la cumpărături".

Actorul Neil Patrick Harris apare şi el pentru prima dată pe această listă, alături de Benedict Cumberbatch, Idris Elba, Emmy Rossum şi una dintre vedetele francizei "Harry Potter", actriţa Emma Watson, care a spus că preferă lanţul de magazine britanic Topshop.

Catherine, ducesa de Cambridge, care a apărut pentru al patrulea an pe lista celor mai elegante persoane din lume, va fi inclusă în Hall of Fame of Vanity Fair alături de creatorul de modă Karl Lagerfeld, directorul de creaţie al casei Chanel.

Lista completă a celor mai elegante persoane din lume va fi publicată în numărul pe luna septembrie al revistei Vanity Fair care va ajunge la standurile de presă începând din 12 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici