Liv Tyler a confirmat că este însărcinată cu al doilea copil

Actriţa americană Liv Tyler a confirmat că aşteaptă naşterea celui de-al doilea copil, iar tatăl este actualul iubit al vedetei americane, managerul sportiv David Gardner.

186 afișări
Imaginea articolului Liv Tyler a confirmat că este însărcinată cu al doilea copil

Liv Tyler a confirmat că este însărcinată cu al doilea copil (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Informaţia privind cel de-al doilea copil al actriţei americane Liv Tyler, în vârstă de 37 de ani, a fost confirmată pentru revista americană People de agentul vedetei, potrivit people.com.

Liv Tyler şi actualul său iubit, David Gardner, cel mai bun prieten al lui David Beckham, s-au cunoscut prin intermediul modelului Kate Moss şi formează un cuplu de câteva luni.

Cei doi sunt "foarte încântaţi că vor avea un copil", potrivit unei surse apropiate vedetelor.

Anterior, Dave Gardner a avut o relaţie cu cântăreaţa Rita Ora.

Atât Liv Tyler, cât şi Dave Gardner au trecut prin experienţa unui divorţ şi au fiecare câte un băiat, Milo, respectiv Gray, ambii în vârstă de nouă ani.

Liv Tyler s-a despărţit de soţul ei, muzicianul britanic Royston Langdon, în 2008, după şase ani de mariaj, în timp ce Dave Gardner a divorţat de actriţa Davinia Taylor în 2010.

Liv Tyler, în vârstă de 37 de ani, este fiica solistului formaţiei Aerosmith, Steven Tyler, şi a fostului model Bebe Buell. Ea a debutat în industria de divertisment în 1991, printr-un contract cu firma Polaroid, iar primul său rol a fost în 1994, în filmul "Dincolo de tăcere/ Silent Fall". Rolul care i-a adus celebritatea este cel al prinţesei elfilor Arwen din trilogia "Stăpânul inelelor". Liv Tyler joacă şi în serialul "Cei rămaşi/ The Leftovers", alături de Justin Theroux, care este difuzat în prezent de televiziunea HBO.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici