Liv Tyler apare fără machiaj într-o nouă campanie pentru Givenchy

Actriţa Liv Tyler apare fără machiaj şi necoafată într-o nouă campanie care promovează un parfum al casei Givenchy, informează contactmusic.com.

59 afișări
Imaginea articolului Liv Tyler apare fără machiaj într-o nouă campanie pentru Givenchy

Liv Tyler apare fără machiaj într-o nouă campanie pentru Givenchy (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa a declarat că se bucură că a avut ocazia să apară cât se poate de naturală în această campanie.

"Există ceva frust în această campanie. Nu îmi este teamă să mă expun aşa cum sunt astăzi - complicată, interesantă şi intensă", a declarat artista.

Deşi iniţial fotografiile pentru campanie trebuiau să o prezinte pe Liv Tayler machiată şi aranjată, fotograful Jean-Baptiste Mondino a preferat să folosească imaginile actriţei de dinainte de şedinţa de înfrumuseţare.

"Am venit dimineaţa şi eram cam morocănoasă, pentru că nu dormisem bine. Aveam părul ud şi nu eram machiată. Mi-am pus hainele pentru probă şi JB m-a rugat să stau în lumină ca să aleagă un unghi. Până la urmă acea fotografie a fost folosită pentru campanie. M-am machiat, mi-am aranjat părul, dar ne-am întors la acea primă imagine. Era foarte puternică", a declarat Tyler.

Liv Tyler, în vârstă de 33 de ani, este fiica solistului formaţiei Aerosmith, Steven Tyler, şi a fostului model Bebe Buell. Primul său rol a fost în 1994, în "Silent Fall", actriţa debutând în showbiz în 1991, printr-un contract cu firma Polaroid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici