Liv Tyler, avertizată încă din copilărie de mama ei în privinţa bărbaţilor

Liv Tyler a declarat că s-a simţit foarte protejată de mama ei, încă de când era mică, deoarece aceasta a avertizat-o de multe ori în privinţa adevăratelor intenţii ale bărbaţiilor, informează femalefirst.co.uk.

55 afișări
Imaginea articolului Liv Tyler, avertizată încă din copilărie de mama ei în privinţa bărbaţilor

Liv Tyler, avertizată încă din copilărie de mama ei în privinţa bărbaţilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fiica rockerului Steven Tyler cu modelul Bebe Buell a declarat că mama ei nu a avut niciodată ceva contra bărbaţilor, ci îşi dorea doar ca fiica ei să fie prudentă.

"Mama m-a învăţat să am grijă cu bărbaţii. Să am grijă atunci când îmi spun lucruri. Ea nu a fost niciodată împotriva bărbaţilor. Voia doar să am grijă la ce spun şi ce fac. Mama avea o reputaţie falsă. Era considerată o «groupie» (fană înfocată care caută să aibă relaţii emoţionale şi sexuale cu artistul pe care îl admiră n.r.), dar de fapt ea este o persoană morală, care iubeşte muzica", a declarat Liv Tyler.

Însă, în ciuda sfaturilor primite de la mama ei în legătură bărbaţii, Liv spune că este o persoană foarte romantică. "Sunt o fraieră când vine vorba de romantism. Îmi plac florile şi şampania sau o masă gătită pentru mine", a mai spus actriţa.

De asemenea, Liv Tyler, care are un băiat în vârstă de şase ani cu fostul său soţ, Royston Langdon, mai declară că nu a fost interesată niciodată de petreceri şi că mai degrabă şi-ar cheltui banii amenajându-şi locuinţa.

"Mama a fost managerul meu pentru un timp şi era foarte atentă la persoanele cu care mă întâlneam şi unde mergeam. Eu sunt o persoană de modă veche, nu mergeam la petreceri de la care să plec cu bărbaţi. Mi-am cheltuit banii pe piese de mobilier, în loc să ies în oraş", a mai spus actriţa.

Liv Tyler, în vârstă de 33 de ani, este fiica solistului formaţiei Aerosmith, Steven Tyler, şi a fostului model Bebe Buell. Ea a debutat în showbiz în 1991, printr-un contract cu firma Polaroid, iar primul său rol a fost în 1994, în filmul "Dincolo de tăcere/ Silent Fall". Rolul care i-a adus celebritatea este cel al prinţesei elfilor Arwen din trilogia "Stăpânul inelelor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici