"Live Earth", concert planetar împotriva încălzirii globale

Circa 6.000 de evenimente, dintre care opt concerte gigantice, sunt anunţate pe tot globul cu ocazia "Live Earth", care va avea loc pe 7 iulie, într-o încercare de mobilizare împotriva încălzirii globale, transmite AFP.

2 afișări

Transmis în direct 24 de ore, evenimentul este aşteptat să atragă o audienţă de circa două miliarde de telespectatori, organizatorii sperând astfel să atragă atenţia asupra pericolelor care ameninţă planeta.

Concertele "Live Earth" vor avea loc, consecutiv, la Sydney, Tokyo, Shanghai, Johannesburg, Hamburg, New York, Londra şi Rio de Janeiro. Sunt anunţate peste 150 de staruri, printre care Police, Genesis, Madonna, Bon Jovi, Kanye West şi Kelly Clarkson.

De asemenea, în cadrul "Live Earth" vor avea loc două evenimente simbolice, unul urmând să se desfăşoare la Kyoto, locul unde s-au dus negocierile pentru protocolul privind mediul, şi celălalt în cadrul unei baze britanice din Antarctica, unde se simt cel mai puternic efectele schimbărilor climatice.

Pe lângă acestea, la nivel global vor avea loc circa 6.000 de manifestaţii, petreceri şi concerte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici