Liz Hurley a divorţat de omul de afaceri Arun Nayar

Actriţa britanică Liz Hurley a divorţat, miercuri, de omul de afaceri indian Arun Nayar, cu care a fost căsătorită timp de patru ani.

413 afișări
Imaginea articolului Liz Hurley a divorţat de omul de afaceri Arun Nayar

Liz Hurley a divorţat de omul de afaceri Arun Nayar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Liz Hurley, fosta iubită a actorului britanic Hugh Grant în anii '90, s-a căsătorit în martie 2007 cu Arun Nayar, un magnat indian din industria textilelor, într-un castel din vestul Angliei. O altă ceremonie de nuntă a fost organizată apoi şi la Jodhpur, în nord-vestul Indiei.

Un tribunal londonez a oficializat miercuri divorţul lor.

Actriţa în vârstă de 46 de ani a anunţat pe Twitter, în decembrie 2010, că, în acel moment, era deja despărţită de câteva luni de soţul ei, Arun Nayar. Actriţa a făcut aceste declaraţii după apariţia în presa britanică a unor fotografii care o arătau în timp ce se săruta cu jucătorul australian de crichet Shane Warne, în vârstă de 41 de ani, într-un hotel din Londra.

Liz Hurley şi Shane Warne s-au cunoscut cu ocazia unei curse de cai, organizată în iulie 2010, în comitatul West Sussex.

Liz Hurley este actriţă şi model şi conduce o fermă cu produse bio în Gloucestershire. Are un fiu în vârstă de opt ani, Damian, iar în 2007 s-a căsătorit cu magnatul indian Arun Nayar. Anul trecut au existat zvonuri privind problemele din căsnicia lor, care au fost însă negate cu hotărâre de Liz Hurley.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici