Liza Minnelli, operată după ce şi-a fracturat un picior

Cântăreaţa americană Liza Minnelli şi-a fracturat un picior şi a suportat weekendul trecut o intervenţie chirurgicală, potrivit presei americane.

214 afișări
Imaginea articolului Liza Minnelli, operată după ce şi-a fracturat un picior

Liza Minnelli (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Artista americană, în vârstă de 65 de ani, şi-a fracturat un picior la sfârşitul săptămânii trecute şi a fost obligată să îşi anuleze participarea la gala "Women of the Year" organizată de Police Athletic League, luni seară, la New York, informează contactmusic.com.

Potrivit publicaţiei New York Daily, gazda evenimentului, Liz Smith, i-a informat pe participanţii la această gală, organizată la Pierre Hotel din New York, că Liza Minnelli regretă absenţa de la eveniment şi a promis că va participa la ediţia din 2012.

Liza Minnelli, fiica actriţei Judy Garland, este actriţă, cântăreaţă şi dansatoare din copilărie şi a apărut în numeroase filme şi musicaluri. Ea a câştigat un premiu Oscar pentru rolul din "Cabaret" (1972). Palmaresul ei cuprinde toate premiile majore decernate de reprezentanţii industriei de divertisment - Oscar, Grammy, Tony, BAFTA şi Globul de Aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici