Liza Minnelli va fi supusă unei operaţii de înlocuire a articulaţiei genunchiului

Liza Minnelli va fi suspusă unei intervenţii de înlocuire a articulaţiei genunchiului, săptămâna viitoare, într-un spital din New York, şi va absenta de la gala premiilor Grammy, ce va avea loc la Los Angeles pe 31 ianuarie, a anunţat agentul de presă al artistei americane, relatează revista People.

44 afișări
Imaginea articolului Liza Minnelli va fi supusă unei operaţii de înlocuire a articulaţiei genunchiului

Liza Minnelli va fi supusă unei operaţii de înlocuire a articulaţiei genunchiului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Liza Minnelli, care se află pe scenă de când era adolescentă, are acum 63 de ani. Medicii se aşteaptă ca însănătoşirea ei să fie completă", a declarat agentul de presă al artistei.

Albumul ei intitulat "Liza's at the Palace", ce conţine înregistrarea originală a spectacolului susţinut de Liza Minnelli pe Broadway, recompensat de altfel cu un premiu Tony, este nominalizat la premiile Grammy la categoria "cel mai bun album tradiţional pop-vocal". Un DVD cu acest spectacol va fi lansat pe 2 februarie.

Liza Minnelli, fiica actriţei Judy Garland, este actriţă, cântăreaţă şi dansatoare din copilărie şi a apărut în numeroase filme şi musicaluri. Ea a câştigat un premiu Oscar pentru rolul din "Cabaret" (1972).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici