Loc de joacă pentru fiicele lui Obama, amenajat la Casa Albă

Barack Obama a adus miercuri una dintre cele mai vizibile schimbări până în prezent în amenajarea Casei Albe, prin instalarea în grădină a unui loc de joacă pentru cele două fiice ale sale, cu balansoare, tobogane şi corzi.

27 afișări
Imaginea articolului Loc de joacă pentru fiicele lui Obama, amenajat la Casa Albă

Loc de joacă pentru fiicele lui Obama, amenajat la Casa Albă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Presa a putut fotografia noua zonă de joacă, situată în apropiere de Biroul Oval unde lucrează preşedintele american.

Dar primele imagini publice ale celor două fiice ale preşedintelui, Malia şi Sasha Obama, pe balansoare, riscă să se lase aşteptată. Familia Obama veghează cu stricteţe la protejarea vieţii şi imaginii lui Malia, în vârstă de zece ani, şi ale surorii sale Sasha, în vârstă de şapte ani, aceasta din urmă fiind cea mai tânără dintre copiii care au trăit la Casa Albă, de la "John-John" Kennedy, la începutul anilor '60.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici