Locuinţa lui Vito Corleone, de vânzare pentru aproape 3 milioane de dolari

O vilă folosită ca locuinţa lui Vito Corleone în filmul-cult "Naşul", de Francis Ford Coppola, a fost scoasă la vânzare, pentru aproape 3 milioane de dolari, informează contactmusic.com.

280 afișări
Imaginea articolului Locuinţa lui Vito Corleone, de vânzare pentru aproape 3 milioane de dolari

Locuinţa lui Vito Corleone, de vânzare pentru aproape 3 milioane de dolari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Casa din Staten Island (New York) are opt camere şi patru băi şi a fost folosită pentru scena nunţii din celebrul film, realizat în 1972. De asemenea, casa a mai fost folosită pentru scenele în care familia Corleone lua masa, dar şi pentru unele scene cu împuşcături.

Vila este clădită pe un teren de 7.000 de metri pătraţi şi include o piscină şi un garaj care poate adăposti patru maşini. Fostul proprietar al casei a murit pe 10 noiembrie, anul acesta, iar vila a fost pusă în vânzare pentru suma de 2,9 milioane de dolari.

Elaine Albert, care locuieşte în vecinătate, a declarat pentru New York Daily News: "Îmi amintesc când au filmat nunta, în curtea din spate. Oamenii cunosc locul acesta şi turiştii japonezi vin aici să fotografieze locuinţa".

Lungmetrajul "Naşul" a câştigat trei premii Oscar, pentru cel mai bun rol principal masculin - pe care Marlon Brando a refuzat să îl accepte motivând că Hollywood-ul discriminează nativii americani -, cel mai bun film şi cel mai bun scenariu (Mario Puzo, Francis Ford Coppola).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici