Londonezii sunt plictisiţi de ştirile despre Amy Winehouse

Amy Winehouse este considerată de şase ori mai plictisitoare decât situaţia economică din Marea Britanie, de către aproximativ 50% dintre londonezii care citesc presa britanică, arată un studiu efectuat de compania de cercetare de piaţă Rainier PR, citat de Brand Republic.

8 afișări
Imaginea articolului Londonezii sunt plictisiţi de ştirile despre Amy Winehouse

Londonezii sunt plictisiţi de ştirile despre Amy Winehouse

Dintre cei 1.000 de londonezi intervievaţi de Rainier PR, aproximativ 48% s-au declarat plictisiţi de materialele care apar în presă despre problemele cu drogurile sau cele sentimentale ale cântăreţei Amy Winehouse, informează Brand Republic.

În cadrul segmentului de public cu vârsta cuprinsă între 35 şi 49 de ani, 69% au declarat că nu mai sunt interesaţi de ştirile despre cântăreaţă, în timp ce pe segmentul de public cu vârsta cuprinsă între 13 şi 17 ani, doi din cinci participanţi la sondaj au declarat că ştirile despre Amy din ziare sunt plictisitoare.

De asemenea, 20% dintre londonezi, predominant bărbaţi, sunt plictisiţi de materialele din presă despre mutarea fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo de la clubul britanic Manchester United la clubul spaniol Real Madrid.

Instabilitatea de pe piaţa creditelor a fost considerată un subiect plictisitor de către 8% dintre respondenţi, în timp ce speculaţiile despre demisia premierului britanic Gordon Brown au fost considerate părtinitoare de către 19% dintre femeile participante la sondaj şi de către 9% dintre bărbaţi.

"Într-o perioadă în care oamenii fac economii serioase, nu este nicio surpriză faptul că publicul este plictisit de ştirile despre staruri rock ciudate şi despre vedete care pleacă în vacanţe de lux, exemplul constă tocmai faptul că Amy Winehouse este considerată de şase ori mai plictisitoare decât situaţia economică", a declarat Stephen Waddington, Managing Director al Rainier PR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici