Loredana a devenit voluntar al Crucii Roşii Române

Loredana a devenit voluntar al Crucii Roşii Române la "Gala - 135 de ani de umanitate", când a fost lansat proiectul "Asistenţa la domiciliu pentru vârstnici", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de MediaPro Music.

189 afișări
Imaginea articolului Loredana a devenit voluntar al Crucii Roşii Române

Loredana a devenit voluntar al Crucii Roşii Române (Imagine: Alexandru Hreniuc/Mediafax Foto)

"E trist să ştii că există atâţia bătrâni care nu au pe nimeni, e impresionant să vezi că nu pot ieşi din casă şi n-are cine să-i ajute. Vă invit pe toţi să le fim alături, donând pentru proiectul Crucii Roşii", a scris Loredana pe pagina sa de Facebook.

Potrivit artistei, "cu 2 euro donaţi prin sms la 876, în orice reţea de telefonie mobilă, putem aduce un zâmbet pe chipul unui bunic".

Crucea Roşie Română a lansat, în cadrul "Galei - 135 de ani de umanitate", difuzată în direct de Televiziunea Română pe 3 iulie, proiectul "Asistenţa la domiciliu pentru vârstnici". Proiectul are ca beneficiari persoanele în vârstă cu probleme de sănătate, fără susţinere din partea familiei sau a unui serviciu specializat.

Gala a fost un prim pas în colectarea de fonduri necesare derulării proiectului. Persoanele care vor să se alăture demersului Crucii Roşii Române o pot face astfel: prin SMS, la numărul 876, tarif de 2 euro (acest număr este pus la dispoziţie gratuit de Vodafone, Orange şi Cosmote şi nu se percepe TVA); prin apel cu taxă fixă în reţeaua Romtelecom, la numele de telefon: 0900 900 904 - valoarea de 2 euro; 0900 900 906 - valoarea de 10 euro (aceste numere sunt puse la dispoziţie în mod gratuit de Romtelecom şi nu se percepe TVA).

Liniile telefonice vor fi disponibile până la 30 iulie 2011, iar numărul de SMS până la 14 august 2011.

Mai multe informaţii despre proiectul "Asistenţa la domiciliu pentru vârstnici" sunt disponibile pe site-ul www.crucearosie.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici