Loredana, Antonia, Corina, Smiley şi What's Up concurează la "Best Romanian Act" de la MTV EMA

Loredana, Antonia, Corina, Smiley şi What's Up concurează la categoria "Best Romanian Act" de la ediţia din acest an a MTV Europe Music Awards (EMA), potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

238 afișări
Imaginea articolului Loredana, Antonia, Corina, Smiley şi What's Up concurează la "Best Romanian Act" de la MTV EMA

Loredana, Antonia, Corina, Smiley şi What's Up concurează la "Best Romanian Act" de la MTV EMA (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

MTV EMA a anunţat nominalizările artiştilor români pentru categoria "Best Romanian Act". În acest an, vor concura şi vor lupta pentru voturile fanilor, dar şi pentru şansa de a ajunge pe scena de la Amsterdam, alături de cele mai mari nume ale industriei muzicale internaţionale: Antonia cu piesa "Jameia", What's Up feat. Andra - "K. La Meteo", Loredana feat. Cabron - "Apa", Smiley - "Dead Man Walking" şi Corina cu melodia "A ta".

Astfel, începând de marţi, sesiunea de vot va fi deschisă pe pagina MTV România, www.mtv.ro, iar cel care va obţine cele mai multe voturi până pe 24 octombrie va intra în competiţia "Best European Act", unde va concura cu alţi artisti din toată Europa, începând cu data de 25 octombrie.

MTV România va transmite live, pe 10 noiembrie, cea de-a 20-a ediţie a prestigioaselor premii muzicale, care în acest an se vor desfăşura pentru prima dată la Amsterdam.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici