Loredana - "Artistul anului", la Premiile Muzicale RRA 2008

Loredana a fost desemnată, duminică seara, "Artistul anului", în cadrul celei de a VI-a ediţii a Premiilor Muzicale Radio România Actualităţi (RRA), artista obţinând şi distincţia de "Cea mai bună interpretă".

26 afișări
Imaginea articolului Loredana - "Artistul anului", la Premiile Muzicale RRA 2008

Loredana - "Artistul anului", la Premiile Muzicale RRA 2008

Maria Ţoghină, preşedintele-director general al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR) i-a înmânat Loredanei distincţia "Artistul anului".

"Este greu când pierzi, dar şi mai greu când câştigi. Sunt fericită că sunt pe scena pe care mă lansam la 14 ani, în cadrul concursului "Steaua fără nume". E ceva magic. Sper ca melodiile mele să supravieţuiască atâţia ani câţi are radioul românesc", a declarat Loredana, care a interpretat melodii de pe albumul "Agurida" şi piesa "Bună seara, iubito", în duet cu Connect-R.

La categoria "Artistul anului", Loredana a concurat cu trupele Iris şi Phoenix, în timp ce la categoria "Cea mai bună interpretă" au mai fost nominalizate Andra şi Elena.

La rândul său, Ştefan Bănică Jr. a fost desemnat "Cel mai bun interpret", câştigând, de asemenea, şi categoria "Cel mai bun album pop" pentru discul "Împreună". În cadrul aceleaşi categorii au concurat albumele "My love" (Loredana), "De dragul tău (Marcel Pavel) şi "În ochii tăi" (Keo).

Spectatorii, circa 900 la număr, au putut asculta piesele "S-o facem lată" şi "Fată", în interpretarea lui Ştefan Bănică Jr., împreună cu Rock’n’roll Band. "Acest premiu înseamnă aprecierea publicului. Salut iniţiativa Radio România Actualităţi într-o eră în care computerul este rege, iar sufletul trece pe locul doi", a declarat Ştefan Bănică Jr.

De asemenea, Temistocle Popa a primit Premiul de excelenţă pentru întreaga activitate, distincţia fiindu-i înmânată de Margareta Pâslaru. "În acest loc este casa mea. Casa mea pentru că este casa sufletului meu, a izbânzii, a muzicii româneşti. Nimic nu este mai sfânt decât mulţumirea prietenilor", a declarat Temistocle Popa.

Evenimentul a fost prezentat de Luminiţa Anghel şi Bogdan Pavlică, printre invitaţii prezenţi la Sala Radio numărându-se Mircea Cazan, preşedintele Radiocom, Angela Similea, Octavian Ursulescu, Liliana Mincă, preşedintele Loteriei Române, Liliana Munteanu, preşedintele Forum Invest, şi Radu Graţian Gheţea, preşedintele CEC.

Lista completă a câştigătorilor celei de-a VI-a ediţii a Premiilor Muzicale RRA este următoarea:

Cel mai bun debut discografic - Trupa Veche

Cel mai bun artist pop-dance - DJ Project

Cel mai bun cântec pop-dance - "2 anotimpuri", compozitor Gabriel Huiban, interpret DJ Project

Cel mai bun album pop-dance - "Hello", Alexandra Ungureanu şi Crush

Cel mai bun cântec pop - "Dragostea rămâne", Andra

Cel mai bun album pop - "Împreună", Ştefan Bănică Jr.

Cel mai bun compozitor - Marius Moga

Cea mai bună interpretă - Loredana

Cel mai bun interpret - Ştefan Bănică Jr.

Cel mai bun artist latino - Mandinga

Cel mai bun artist folk - Zoia Alecu

Cel mai bun cântec folk - "Vino-aici", Zoia Alecu

Cel mai bun album folk - "Balade speciale", Ştefan Hruşcă

Cel mai bun grup pop-rock - Proconsul

Cel mai bun album pop-rock - "Romantica", Taxi

Cel mai bun cântec pop-rock - "Pentru tine", Proconsul

Artistul anului - Loredana

Radio Romania Junior - 4Kids

În cadrul manifestării, au fost acordate trei premii speciale - Premiul de excelenţă - Temistocle Popa, Premiul special "RRA - aveţi un prieten!" - Lucia Dumitrescu şi Cel mai difuzat artist la Radio România Actualităţi - 3rei SE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici