Loredana este gospodina sexy a anilor '50 în videoclipul pentru noul ei single, "Apa"

"Apa", noul single al Loredanei, realizat în colaborare cu rapperul Cabron, va avea în curând şi un videoclip, în care cântăreaţa joacă rolul unei gospodine sexy din anii '50.

496 afișări
Imaginea articolului Loredana este gospodina sexy a anilor '50 în videoclipul pentru noul ei single, "Apa"

Loredana si Cabron (Imagine: mediapromusic.ro)

Filmările au avut loc joi, la Studiourile MediaPro din Buftea, iar regia clipului a fost semnată de Liviu Neagoe, informează MediaPro Music.

Piesa "Apa", care se bucură deja de un feedback foarte bun, are un sound special, cu influenţe R&B şi pop, partea de rap aparţinându-i lui Cabron. La fel ca versurile, şi scenariul clipului descrie o poveste de iubire la care Lori nu poate renunţa. Artista joacă rolul unei gospodine veritabile din anii '50, ce îşi aşteaptă nerăbdătoare iubirea vieţii, care evident apare în cele din urmă.

"Ca să merg într-o direcţie mitică, videoclipul vorbeşte despre eterna aşteptare a Penelopei şi despre Ulise, care întârzie, dar până la urmă acesta se întoarce la soţia sa. Am încercat să facem ceva comic, dar care să aibă, în acelaşi timp, stil şi fluiditate. Cât despre piesă, nu vă pot spune decât că este un cântec pe care l-am scris în urma unui vis. M-am trezit cu refrenul în gând şi a fost doar o chestie de ore ca să-l termin", a declarat Lori.

Dacă Lori a intrat în pielea unei gospodine sexy a anilor '50, Cabron poate fi văzut la o masă de poker interpretând partea lui de piesă.

"E o mare onoare pentru mine să cânt cu Loredana. Eu sunt fanul ei de când eram mic, iar acum simt ca mi s-a împlinit un vis", a spus Cabron.

Single-ul "Apa" va fi inclus pe "Dragoste", noul album al Loredanei, care va fi lansat la începutul lunii noiembrie. Mai mult decât atât, Lori a dezvăluit că numele piesei nu este unul întâmplător, în limba sanscrită "apa kevala" însemnând "numai cu tine".

În plus, pe 25 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, Loredana va susţine un concert incendiar, prin intermediul căruia artista îşi va duce fanii într-o călătorie de-a lungul carierei, o aventură plină de amintiri, piese celebre şi mulţi invitaţi speciali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici