Loredana îşi lansează noul album, live, pe acasatv.ro

Loredana îşi va lansa oficial albumul "Sundance" joi, pe 11 iunie, începând cu ora 22.00, într-un club din Bucureşti, iar concertul va fi transmis, live, de site-ul acasatv.ro.

30 afișări
Imaginea articolului Loredana îşi lansează noul album, live, pe acasatv.ro

Loredana îşi lansează noul album, live, pe acasatv.ro (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

"Sundance" este primul album al Loredanei înregistrat integral în limba engleză şi cuprinde 13 piese pline de energie, printre care "Dance Or Die", "Midnight Affaire", "Sundance", "Y.O.U", "Bella Sera" şi "Crazy Rose".

"Este un album cu un sound revoluţionar şi îmi aduce aminte de starea şi energia pe care au descoperit-o toţi fanii mei pe primul album, «Bună seara, iubite». Este un fel de arc în timp", spune Loredana.

Mastering-ul albumului este făcut de Peter Wade, care a mixat şi produs albume pentru Jennifer Lopez, Mark Anthony, Lindsay Lohan şi Jeremy Adelman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici