Lorenzo Lamas a devenit bunic

Actorul Lorenzo Lamas a devenit bunic, după ce fiica sa, Shayne Dahl Lamas, a născut o fetiţă, la sfârşitul săptămânii trecute,

437 afișări
Imaginea articolului Lorenzo Lamas a devenit bunic

Lorenzo Lamas (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fiica renumitului actor, câştigătoare a celei de-a 12-a ediţii a emisiunii "The Bachelor", a născut primul ei copil, prin cezariană, la Hoag Memorial Hospital Presbyterian din oraşul californian Newport Beach, pe 11 noiembrie, informează aceshowbiz.com.

Informaţia a fost confirmată de soţul starletei americane, Nik Richie.

Bebeluşul se va numi Press Dahl Lamas-Richie.

Shayne Dahl Lamas şi Nik Richie, proprietarul site-ului TheDirty.com, s-au căsătorit în 2010.

Lorenzo Lamas s-a născut pe 20 ianuarie 1958, în California, şi s-a făcut remarcat în serialul de televiziune "Falcon Crest" difuzat în anii '80. Rolurile care i-au adus celebritatea sunt cele din serialele "Renegatul" şi "Dragoste şi putere/ The Bold and the Beautiful".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici