Lourdes, fiica Madonnei, pentru prima dată pe coperta unei reviste

Lourdes Ciccone, fiica cea mare a cântăreţei Madonna, a devenit fotomodel la vârsta de 13 ani, pozând în premieră pentru coperta unei reviste din Europa, informează thesun.co.uk.

79 afișări
Imaginea articolului Lourdes, fiica Madonnei, pentru prima dată pe coperta unei reviste

Lourdes, fiica Madonnei, pentru prima dată pe coperta unei reviste

Fotografia tinerei Lourdes Ciconne, considerată de mulţi drept copia celebrei sale mame, a apărut pe coperta revistei Quality.

Fotografia o prezintă pe Lourdes cu o privire uşor mirată şi având un aer uşor îmbufnat.

Deşi editorii revistei susţin că aceasta este prima copertă pentru care a pozat fiica cea mare a Madonnei, jurnaliştii de la The Sun consideră că nu există dovezi că adolescenta ar fi pozat cu adevărat pentru această publicaţie. În opinia lor, dacă ar fi fost plătită să facă acest lucru, Lourdes ar fi putut afişa un aer puţin mai vesel.

La începutul anilor '90, Madonna l-a cunoscut pe antrenorul de fitness Carlos Leon, iar din această relaţie s-a născut Lourdes. Madonna mai are un fiu biologic, Rocco, cu regizorul Guy Ritchie, şi alţi doi copii adoptaţi din Malawi - David şi Mercy.

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Pe 26 august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky & Sweet".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici