Lucian Mîndruţă va fi gazda "Weekend-velo-tours"

Mediafax Group şi 1001 Adventures organizează, în octombrie 2012, „Weekend-velo-tours”, un tur pe bicicletă în jurul lacului Leman din Geneva (Elveţia).

197 afișări
Imaginea articolului Lucian Mîndruţă va fi gazda "Weekend-velo-tours"

Lucian Mîndruţă va fi gazda "Weekend-velo-tours"

Plecarea are loc vineri, 12 octombrie, zi în care vor fi parcurşi şi primii 60 de kilometri din turul ciclo-turistic. A doua zi urmează încă 65 de kilometri, în timp ce în a treia zi vor fi parcurşi încă 50 km.

Pe parcursul traseului, se vor vizita mai multe obiective turistice, printre care oraşele Geneva şi Lausanne, terasele viticole ale regiunii Lavaux, parte a patrimoniului UNESCO, localitatea Evian les Baines, renumită pentru apa sa îmbuteliată şi vândută în toată lumea.

Trebuie precizat că turul pe biciclete va fi efectuat cu echipament închiriat din Elveţia.

Turul ciclo-turistic costă 1.100 de euro, iar înscrierile se fac la numărul de telefon 0730.133.392.

VEZI MAI MULTE DETALII AICI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici