Luciul de buze care diminuează pofta de mâncare

Un luciu de buze foarte ieftin, care diminuează pofta de mâncare ajutând femeile să piardă în greutate, a fost creat de o companie de cosmetice din California, Statele Unite.

36 afișări
Imaginea articolului Luciul de buze care diminuează pofta de mâncare

Luciul de buze care diminuează pofta de mâncare (Foto Daily Mail)

Lansat sub sloganul "Always on the lips. Never on the hips" (Întotdeauna pe buze. Niciodată pe şolduri), luciul de buze Fuze Slenderize este compus din ingrediente care diminuează pofta de mâncare, informează dailymail.co.uk.

În plus, spun creatorii produsului, acesta accelerează metabolismul şi contribuie la creşterea nivelului de energie a organismului.

Unul dintre ingredientele cheie este SuperCitrimax, un extract de plante care elimină senzaţia de foame şi împiedică organismul să transforme carbohidraţii în grăsime.

Luciul de buze mai include crom, un mineral care accelerează metabolismul, şi L-carnitină, un aminoacid care oferă energie.

Ingrediente similare intră în compoziţia unei game de băuturi dietetice preferate de vedete precum Katie Holmes şi Jessica Simpson.

Luciul de buze, care costă 12,77 euro şi este disponibil în trei arome, este un produs al companiei Too Faced, cu sediul în California.

Totuşi, experţii dieteticieni spun că nu există formule minune pentru a slăbi eficient şi că luciul de buze ar putea fi folosit doar după ce oamenii au parcurs câteva etape - o alimentaţie echilibrată, exerciţii fizice moderate şi renunţarea la grăsimi, zahăr şi sare.

Too Faced nu este prima companie care produce un luciu de buze cu proprietăţi medicale. Pe piaţă mai există produse de acest tip, precum luciul de buze cu aromă de vanilie, care ar induce o stare pozitivă, şi cu aroma de muşcată şi lămâie, care poate elimina pofta de nicotină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici