Lungmetrajul "Gardienii galaxiei", din 8 august în cinematografele din România

Lungmetrajul "Gardienii galaxiei/ Guardians of the Galaxy", de James Gunn, cu actorii Chris Pratt, Vin Diesel, Bradley Cooper şi Zoe Saldana, va intra în cinematografele din România în 8 august, informează distribuitorul, Forum Film România.

199 afișări
Imaginea articolului Lungmetrajul "Gardienii galaxiei", din 8 august în cinematografele din România

Lungmetrajul "Gardienii galaxiei", din 8 august în cinematografele din România

Într-o nouă aventură de neuitat din Universul Marvel, pilotul inter-galactic Peter Quill (Chris Pratt), zis şi Star Lord, fură o sferă de care este interesat şi răufăcătorul Ronan (Lee Pace).

Pentru a scăpa de cei aflaţi pe urmele lui, Star Lord se aliază cu o gaşcă ciudată alcătuită din Rocket (Bradley Cooper), Groot (Vin Diesel), Gamora (Zoe Saldana), Drax the Destroyer (Dave Bautista), dar şi alte specimene excentrice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici