Lupte feroce pentru figurine Hello Kitty, în magazinele McDonald's din Singapore - VIDEO

Spiritele s-au înfierbântat şi poliţia a fost chemată în ajutor, joi, pentru calmarea clienţilor strânşi în faţa restaurantelor McDonald's din Singapore, care ofereau figurine Hello Kitty - celebra pisică albă japoneză - în cadrul unei operaţiuni comerciale.

1345 afișări
Imaginea articolului Lupte feroce pentru figurine Hello Kitty, în magazinele McDonald's din Singapore - VIDEO

Lupte feroce pentru figurine Hello Kitty, în magazinele McDonald's din Singapore (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sute de persoane stăteau la coadă încă de miercuri seară în faţa magazinelor din această reţea de tip fast-food, pentru a pune mâna pe o Hello Kitty îmbrăcată într-un costum de "schelet", care reaminteşte de un personaj dintr-o poveste a fraţilor Grimm, "Osul cântător".

Această figurină este cea mai recentă dintr-o serie Hello Kitty creată "în ediţie limitată" şi inspirată din personaje ale fraţilor Grimm.

În anumite magazine, tonul a urcat cu repeziciune în rândul clienţilor, întrucât numărul figurinelor era limitat.

O înregistrare postată pe YouTube arată un poliţist care încearcă să calmeze doi clienţi în faţa unui restaurant. Într-o altă înregistrare, un bărbat furios strigă: "Este el singaporez? A mers la şcoală?", referindu-se la un bărbat care a intrat în faţa lui la coadă.

Mulţi şi-au exprimat supărarea pe Facebook, furioşi că s-au întors acasă cu mâinile goale, în timp ce alţii ofereau, ilicit, la licitaţie figurinele achiziţionate în marea luptă. Nu puţini sunt aceia care doresc neapărat să aibă colecţia completă.

Această operaţiune "ruinează reputaţia oraşului Singapore. O gestiune dureroasă şi iresponsabilă", denunţă Catherine Ong pe pagina de Facebook a lanţului McDonald's din Singapore. Alţii regretă obsesia concitadinilor pentru aceste figurine Hello Kitty.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici